Wil ook jij stralen en bruisen van energie?

Ja, dat wil ik!Vertel me meer

Ben je moe, gestrest of heb je een burn-out?

Je hebt het idee dat je constant achter de feiten aanloopt en je voelt je opgejaagd want je kunt niets meer goed doen. Is dit ook herkenbaar voor jou? Je moet iedere dag heel veel. Je staat bijna 24 uur per dag “aan” door jouw mobiele telefoon en social media. Heb je veel verantwoordelijkheden en wil je het goed doen voor de ander? De balans tussen inspanning en ontspanning is kwijt. Zo raak je steeds meer overprikkeld en vermoeid.

Stap uit je schaduw en ga lekker in het zonnetje staan!

Mijn behandelingen zorgen er voor dat je:

  • weer energie krijgt om met je kinderen te spelen of te gaan sporten
  • kan ontspannen en genieten in het leven
  • zelfvertrouwen toeneemt
  • beter om kan gaan met je emoties en je gevoelens
  • makkelijker stress kunt hanteren
  • partner blij is met je want jullie staan weer sterk naast elkaar
  • complimenten krijgt van je baas en collega’s over je werk

Over mij

Ik ben Loes Wolfs. In mijn eigen zoektocht naar meer energie en balans, leren omgaan met mijn gevoeligheid, heb ik kennis gemaakt met diverse alternatieve therapieën. Met goede resultaten. Dit motiveerde mij om mezelf te specialiseren tot alternatief therapeut. Ik wil jou bewust maken van de mogelijkheden die ook jij zelf hebt.

De foto hier boven is gemaakt tijdens een van mijn wandelingen in onze omgeving. Mooi hè? Iedere keer geniet ik van de ruimte, de stilte en de rust die hier heerst. Dit neem ik mee in mijn werk en gun ik jou ook. Kom gerust langs om dit zelf te ervaren.

Aanbevelingen van mijn cliënten

Een traject bij Loes biedt handvatten die je met klachten van overspannen zijn, goed kunt gebruiken. Haar werkwijze bevat een mix van hele basale, praktische tips en meer op het gevoel gerichte oefeningen. Het is een totaalbenadering die ook voor de lange termijn waardevol is.

Patricia, 44 jaar

De bijeenkomsten bij Loes hebben mij veel gebracht. Ik zat erg met mijzelf in de knoop en kon niet goed mijn energie verdelen. Loes heeft mij geleerd om voor mijzelf op te komen, op een manier die echt bij mij past. Ze luisterde goed en stelde kritische vragen, wat mij het gevoel gaf dat er eens echt naar mij geluisterd werd. Doordat Loes constant keek wat ik nodig had, ging ik heel snel vooruit. 

Marcia, 23 jaar

Waardevolle tips, tools en interessante artikelen

 Wat kun je zelf al doen?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?

Stuur mij dan een bericht via het onderstaande formulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen op 06 1508 2489.

11 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.