Centrum voor Lichaamsgerichte Therapie

&

Bewust Vrouw Zijn

voor de

Sensitieve Vrouw

JE HART EN ZIEL SPREKEN VIA JE LIJF. DURF JIJ TE LUISTEREN?

Welkom lieve Vrouw,

Doet jouw lijf pijn en begrijp je niet wat dit betekent?

Merk jij dat opgeslagen emoties, spanningen en traumata tot pijnklachten in je lichaam leiden?

Stroomt je energie niet en voel je de Kracht diep in jezelf en/of je bekken niet meer?

Kun je moeilijk je grenzen aangeven waardoor je jezelf steeds weer verliest in omstandigheden of relaties?

Loop je vast in een (rouw-)proces en brengt praten je niet meer verder?

Heb je alles al geprobeerd en zie je geen uitweg meer?

Als je bereid bent om je te openen voor wat jouw hart en ziel je willen vertellen via je lichaam, kun je transformeren op je pad. Ik help je om weer te leren (durven) luisteren naar jouw lijf.  Want jouw lijf heeft alle Wijsheid in zich, het enige wat je hoeft te doen is er Aanwezig te zijn.

Ben jij er klaar voor om dit samen aan te gaan en in je lijf te landen?

“Marjolein weet tot de kern van het probleem door te dringen” – Nadieh

Hoe kan ik jou helpen?

De sessies worden hier apart van elkaar genoemd. In de praktijk zet ik al mijn kennis,vaardigheden en intuïtie in die voor jou nodig zijn op dat moment.
Altijd is je lichaam de ingang en wijst je de weg.

Cranio-Sacraal Therapie

Cranio-Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie helpt je contact te maken met je lichaam, je emoties, je overtuigingen, je verlangen, je hart en je ziel.

IPT

Integral Pelvic Therapy ® (IPT) is een holistische methode voor intieme bekkentherapie, voor vrouwen. Het doel van IPT  is om de balans in het bekken te herstellen.

Bekkenmassage

Bekkenmassage

Deze bijzondere massage uit de Yoga traditie laat je landen in je bekken, laat je vrouwelijke energie weer stromen & heeft een diep grondende werking.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

Met methoden uit de natuurgeneeskunde leg je op een natuurlijke manier een goed fundament, zodat je lichaam sterk, gezond en krachtig blijft.

Bel me terug

Ik neem graag vrijblijvend contact met je op.


    Voluit leven als Sensitieve Vrouw

    Als bewuste vrouw kun je- als je in je eigen licht staat- een prachtig, rijk, uitbundig en intens leven leiden. Jouw gevoelens en emoties lopen als een rode draad door je leven. Als je mooie hart gekwetst wordt, ben je diep geraakt en schiet je vaak in je overleving. Je gaat dan veel piekeren en je hele leven staat even op zijn kop. Je ervaart sterke emoties waarvan je niet weet wat je ermee moet. Ze willen jou vertellen dat je niet op één lijn zit met je zielepad. Stop je jouw emoties weg, dan krijg je klachten en wordt je lijf ziek.  Je lijf wil je op deze manier aansporen om te kijken en te voelen naar de lagen onder jouw klachten zodat deze geheeld mogen worden.

    Het kan voor jou een uitdaging zijn om in deze tijd op deze toverbol te leven. Je gevoelige aard dwingt je te luisteren naar je hart en ziel, maar vaak vind je dit doodeng en weet je niet hoe je dit écht moet aanpakken. Je ervaart steeds vaker: Doe ik dit niet dan gaat dat ten koste van mijn levensvreugde en mijn gezondheid. Diep van binnen merk je dat je veel te brengen hebt aan deze wereld en dat er veel potentie in jou aanwezig is, maar je vindt het moeilijk om dit te belichamen. Dit uit zich in het slecht geaard zijn en het niet kunnen leven van jouw potentie. Je krijgt dingen niet van de grond en je voelt je niet lekker in je vel. Je stroomt niet (-meer)…

    De roep van je lijf

    De roep van jouw lijf en de klachten waar je mee rondloopt, zijn niets anders dan jouw mooie, zuivere ziel die helemaal in je lijf wil gaan zakken en haar volle potentie wil leven! Je bent hier op de Aarde gekomen met een missie, dat voel jij ook diep van binnen. Het is tijd dat jij je zielepad gaat lopen. Je lijf is hierbij je voertuig, je heilige tempel waarin alle Wijsheid uit dit leven en vorige levens is opgeslagen. Als je lijf opgeruimd is van opgeslagen spanningen, emoties en traumata, kan je vrouwelijke energie stromen en kun je neerzetten waarvoor je hier bent. Het is met deze reden waarom lichaamstherapie zo goed werkt! Je lijf als ingang naar je hart en zielepad, je had niet gedacht dat het zo simpel zou zijn, toch?

    Als Sensitieve Vrouw kom je op verschillende vlakken in je leven dingen tegen die je vaak anders doet dan anderen. Ook hierbij help ik jou of jullie graag op weg. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan gerust verder: Sensitieve PartnerSensitieve OnderneemsterSensitieve Moeder.

    Ja, ik wil graag op weg naar mezelf en meer verdieping en neem contact op.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Voel je vrij om contact op te nemen

    Contactformulier